• Deelname vanaf 18 jaar
 • Wij beschermen jouw gegevens
 • Volgens de regels van het kansspelbeleid
 • Deelname vanaf 18 jaar
 • Wij beschermen jouw gegevens
 • Volgens de regels van het kansspelbeleid

Spelvoorwaarden - Lot van Oranje - Stadionloterij

Spelvoorwaarden  

‘Staatsloterij Lot van Oranje actie bij de Nederland - Gibraltar 2023’ 

Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de activatie van Lot van Oranje georganiseerd door Staatsloterij B.V. in 2023 (hierna: het Spel). 

Het Spel: 

Het Lot van Oranje is een gratis winactie voor de Nederlandse voetbalfans van 18 jaar en ouder. Door deel te nemen maken deelnemers kans op onderstaand prijzenpakket. Aan dit Spel kan worden deelgenomen via lotvanoranje.nl. Voor dit Spel zal er 1 trekking plaatsvinden voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Gibraltar.   

Spelperiode: 

 1. Het Spel loopt van 20 maart 2023 tot 27 maart 2023 om 20:20 uur (hierna: de Spelperiode). 

Prijzenpakket 

 1. Prijzenpakket, met een totale waarde van €4.500,- 

 2. Hoofdprijs; Verzorgde voetbalreis van 2 dagen naar de wedstrijd Ierland – Nederland op 10 september 2023 voor 2 personen, t.w.v. €2.500,- 

 3. Extra prijzen: 10 Straten Staatsloten met XL t.w.v. totaal €2.000,-   

 4. Gedurende de Spelperiode is er 1 trekking om 20.30 uur op 27 maart 2023 

Wijze van versturen van de prijzen  

 1. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de rust van de wedstrijd Nederland – Gibraltar en op LotvanOranje.nl vanaf 21:45 uur op 27 maart 2023. Indien de prijswinnaar niet heeft gereageerd op de stadionberichten van Staatsloterij, komt zijn recht op de prijs te vervallen. De prijs zal dan toekomen aan een te trekken reservewinnaar. Na contact met de winnaar, waarbij Staatsloterij in het stadion zijn of haar gegevens kan verifiëren, worden de loten per aangetekende post verzonden. 

Deelname  

 1. Je kunt deelnemen via de mediakanalen van Staatsloterij, de KNVB, Voetbal.nl, voetbalzone.nl of direct via de website lotvanoranje.nl en door vervolgens de volgende verplichte gegevens in te vullen: voornaam, achternaam, postcode, huisnummer, emailadres, woonplaats en geboortedatum. Deze gegevens worden tot 6 maanden na de trekking bewaard door Staatsloterij. Optioneel kan de deelnemer een telefoonnummer invullen. De deelnemer geeft hiermee toestemming voor een eenmalig telefonisch aanbod om automatisch mee te gaan spelen met Staatsloterij. De deelnemer ontvangt bij deelname een lotnummer, met dit lotnummer maakt de deelnemer kans op de prijzen uit het prijzenpakket. Elk lotnummer bevat de letters LVO gevolgd door vijf cijfers dus bijvoorbeeld LVO12345. 

 2. Een deelnemer kan per trekking/specifieke actieperiode 1 keer deelnemen en dus maximaal 1 prijs winnen.

 3. Je moet in Nederland wonen en 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan dit Spel.  

Trekking en bekendmaking van de uitslag 

 1. Op 27 maart vanaf 20.30 uur wordt de winnaar/winnaars geheel willekeurig gekozen uit alle deelnemers die voldoen aan de voorwaarden van die betreffende trekking. De trekking zal uitgevoerd worden door een onafhankelijke trekkingscommissie.  

 2. Als een deelnemer niet op de gewonnen stoelpositie zit om 21:45 uur, vervalt zijn/haar/hun recht op de hoofdprijs en zal de prijs toekomen aan een reservewinnaar in het stadion. 

 3. De winnaars van de extra prijzen ontvangen binnen 1 week na de trekking de gewonnen Straat Staatsloten met XL. 

Overige  

 1. Deze Spelvoorwaarden staan op www.staatsloterij.nl/actievoorwaarden en  www.lotvanoranje.nl en zijn op te vragen bij Nederlandse Loterij, Afdeling Klantenservice, postbus 818, 27- AV te Zoetermeer te Rijswijk of via https://www.nederlandseloterij.nl/klantenservice 

 2. Naast deze specifieke Spelvoorwaarden zijn op het Spel ook de Algemene Spelvoorwaarden Nederlandse Loterij van toepassing en het privacyreglement van Nederlandse Loterij Organisatie. De Algemene Spelvoorwaarden Nederlandse Loterij zijn te vinden op www.nederlandseloterij.nl/acties en op www.lotvanoranje.nl . Het privacyreglement van Nederlandse Loterij Organisatie is te vinden op www.nederlandseloterij.nl/privacy. Door deelname aan het Spel verklaart de deelnemer in te stemmen met deze Spelvoorwaarden alsook de Algemene Spelvoorwaarden Nederlandse Loterij en het privacyreglement van Nederlandse Loterij Organisatie. 

 3. Vragen, opmerkingen of klachten betreffende dit Spel kunnen worden ingediend bij Nederlandse Loterij, Afdeling Klantenservice, Postbus 818, 2700 AV te ZOETERMEER of via www.nederlandseloterij.nl/klantenservice.  

 4. In gevallen waarin deze spelvoorwaarden niet voorzien, beslist Staatsloterij.  

 5. Het Spel is ter promotie van Staatsloterij. Het Spel wordt georganiseerd door Staatsloterij B.V., hierboven ook naar verwezen als Staatsloterij, gevestigd te Laan van Hoornwijk 55, 2289 DG, in Rijswijk. 

 6. Dit Spel is in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

Voor het organiseren van de Staatsloterij is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.