• Deelname vanaf 18 jaar
 • Wij beschermen jouw gegevens
 • Volgens de regels van het kansspelbeleid
 • Deelname vanaf 18 jaar
 • Wij beschermen jouw gegevens
 • Volgens de regels van het kansspelbeleid

Spelvoorwaarden - Lot van Oranje - Hockey Pro League 2023

Spelvoorwaarden  

‘Staatsloterij Lot van Oranje actie bij de Hockey Pro League 23 juni t/m 28 juni 2023’ 

Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de Staatsloterij Lot van Oranje actie bij de Hockey Pro League 2023 in Amstelveen van Staatsloterij.  

Spelperiode: 

 1. Het Spel loopt van 20 juni 2023 tot en met 28 juni 2023 00.00 uur (hierna: de Spelperiode) 

Prijzenpakket 

 1. Je maakt kans op een van de prijzen uit het prijzenpakket;  

  1x Hoofdprijs; Reis voor twee personen naar het EK Hockey mannen 2023, t.w.v. €792,40, bestaande uit:

  • 2 x 2 tickets voor twee wedstrijden, twv. €214,- 

  • 1 hotelovernachting, t.w.v. €400,- 

  • 2 x retour treintickets Amsterdam Centraal – Mönchengladbach Hbf, t.w.v. 178,40  

10x Straat Staatsloten met XL t.w.v. € 200,-.

Totalen: 11 prijzen met een totaalwaarde van €2.792,40 

 1. Eventuele kansspelbelasting wordt afgedragen door de Staatsloterij. De hierboven genoemde prijzen zijn netto en zijn niet in geld uit te keren.  

Deelname  

 1. Je kunt deelnemen via de mediakanalen van Staatsloterij, de KNHB, Hockey.nl of direct via de website lotvanoranje.nl en door vervolgens de volgende verplichte gegevens in te vullen: voornaam, achternaam, postcode, huisnummer, emailadres, woonplaats en geboortedatum. Deze gegevens worden tot 6 maanden na de trekking bewaard door Staatsloterij. Optioneel kan de deelnemer een telefoonnummer invullen. De deelnemer geeft hiermee toestemming voor een eenmalig telefonisch aanbod om automatisch mee te gaan spelen met Staatsloterij. De deelnemer ontvangt bij deelname een lotnummer, met dit lotnummer maakt de deelnemer kans op een van de prijzen uit het prijzenpakket. Elk lotnummer bevat de letters LVO gevolgd door vijf cijfers dus bijvoorbeeld LVO12345. 

 2. Een deelnemer kan per trekking/specifieke actieperiode 1 keer deelnemen en dus maximaal 1 prijs winnen.   

 3. Je moet in Nederland wonen en 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan dit Spel.  

 4. De Hoofdprijs is op naam, tickets voor de wedstrijden en de retourreizen zijn niet uitwisselbaar 

Trekking en bekendmaking van de uitslag 

 1. Op 29 juni vanaf 09.00 uur worden de winnaars geheel willekeurig gekozen uit alle deelnemers die voldoen aan de voorwaarden van die betreffende trekking. De trekking zal uitgevoerd worden door een onafhankelijke trekkingscommissie van Lotify onder toeziend oog van een notaris.     

 2. Om kans te maken op een van de prijzen dient de deelnemer het juiste aantal hockeyballen in te vullen uit de prijsvraag gesteld op www.lotvanoranje.nl .  

 3. De winnaars van de extra prijzen ontvangen binnen 1 week na de trekking de gewonnen Straat Staatsloten met XL. 

 4. Winnaars worden binnen 7 dagen na de trekking telefonisch op de hoogte gesteld van hun prijs. 

 5. Als een deelnemer niet binnen een week reageert op de berichtgeving dat hij/zij/hun heeft gewonnen, vervalt zijn/haar/hun recht op de prijs en zal de prijs toekomen aan een reservewinnaar. 

Overige  

 1. Naast deze specifieke Spelvoorwaarden zijn op het Spel ook de Algemene Spelvoorwaarden Nederlandse Loterij van toepassing alsook het privacyreglement van Nederlandse Loterij Organisatie. De Algemene Spelvoorwaarden Nederlandse Loterij zijn te vinden op www.nederlandseloterij.nl/acties en het privacyreglement van Nederlandse Loterij Organisatie is te vinden op www.nederlandseloterij.nl/privacy. Door deelname aan het Spel verklaart de deelnemer in te stemmen met deze Spelvoorwaarden alsook de Algemene Spelvoorwaarden Nederlandse Loterij. 

 2. Deze Spelvoorwaarden staan op www.staatsloterij.nl/actievoorwaarden en zijn op te vragen bij Nederlandse Loterij, Afdeling Klantenservice, Postbus 818, 2700 AV te Zoetermeer of via www.nederlandseloterij.nl/klantenservice.Uiteraard kan je ook voor vragen, opmerkingen of klachten betreffende dit Spel terecht bij de Afdeling Klantenservice.  

 3. In gevallen waarin deze spelvoorwaarden niet voorzien, beslist Staatsloterij. 

 4. Het Spel is ter promotie van Staatsloterij B.V.. Het Spel wordt georganiseerd door hierboven ook naar verwezen als Staatsloterij Lot van Oranje actie bij de Hockey Pro League in Amstelveen 2023, gevestigd te Laan van Hoornwijk 55, 2289 DG, in Rijswijk. 

 5. Dit Spel is in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Voor het organiseren van de Staatsloterij is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.